Pályázat

SZÉCHENYI 2020

 

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER FEJLESZTÉSE ÉS KAPCSOLÓDÓ ESZKÖZBESZERZÉS A BÁZISMAG KFT-NÉL

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Martonvásári Bázismag Vetőmagszaporító, Termeltető és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00867

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 10,05 MILLIÓ FORINT

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 40%

A Projekt megvalósításának kezdete: 2017.10.17.

A Projekt befejezése: 2019.07.15.

 

Célunk egy olyan vállalat irányítási rendszer kifejlesztése amely a legnagyobb biztonsággal, pontosággal szolgálja ki és lát el minden belső adminisztratív feladatot, fókuszba helyezve logisztikai rendszerünket a partnereink legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében.

Kereskedő cég lévén ezzel együtt vált a legfontosabbá számunkra területi képviselői hálózatunk rendszerének támogatása, hogy kollégáinkat a lehető legjobb rendszerrel tudjuk támogatni és segíteni a területi munkavégzés során.

Jelen rendszer bevezetésével szeretnénk elérni, hogy munkatársaink munkavégzésének hatékonysága növekedjen, az egyes folyamatok könnyen áttekinthetővé váljanak, az adminisztrációs terhek pedig csökkenjenek.

Egy ekkora méretű szervezetnél, mint a Bázismag Kft. óhatatlanul szükséges a legújabb technológiák alkalmazásának vizsgálata. Egyrészt termékeink tekintetében is a minél magasabb színvonalra törekszünk, ehhez viszont a szervezet fejlesztése, a szervezet működésének támogatását segítő eszközök használata szükséges. A bevezetendő rendszer oktatását úgy kívánjuk megszerezni, hogy egyrészt a napi munkavégzésbe szervesen illeszthető legyen, másrészt a kollégák minél hamarabb készségszinten tudják használni a számukra releváns modulokat. Nagy várakozásokkal tekintünk az új CRM modul bevezetésére, hogy az évtizedek során felépült adatbázis jól használható, az értékesítési folyamatot hatékonyan támogatni képes megoldást jelentsen.