Marton Genetics

MARTON GENETICS CÉGCSOPORT

Tisztelt Látogató!

Martonvásár mint név az egyik legismertebb a vetőmagok világában. A Martonvásárhoz kötődő Marton Genetics márka pedig az egyik legfrissebb a márkatermékek között, amely magában hordozza a több mint 60 éves martonvásári mezőgazdasági kutatások eredményeit és azt a dinamizmust, amellyel  hibridjeink, fajtáink megjelennek a különböző piacokon.

A martonvásári gazdasági társaságok 1991. évi létrehozásuk óta folyamatosan működnek, alapfeladatként főként a hibridkukorica és a kalászos vetőmagok szaporítását és forgalmazását végzik.

A vetőmagpiaci  változásokra történő válaszadásként is, Martonvásáron 2017 tavaszán a gazdasági társaságok integrált működése kezdődött meg. A kalászosok és a hibridnövények vetőmagjainak termeltetése és fogalmazása egységes kereskedelmi szervezetben valósul meg, közös ügyvezetés, és a szakterületek integrációjának elmélyítése útján.  2017-ben olyan cégstruktúrát alakítottunk ki, mely lehetővé teszi, hogy a Marton Genetics, Martonvásár márkakörbe tartozó vetőmagok hatékonyabban, gyorsabban és nagyobb földrajzi területen terjedhessenek el.

A Bázismag Kft., az Elitmag Kft. és a Prebázis Kft. alkotta cégcsoport a korábbi hagyományos piacok és termékek mellett gyorsan bővíti a szaporított, forgalmazott termékek körét, és újabb európai és Európán kívüli piacokon is megjelenik.

Megszületett az átfogó kereskedelmi márka, a „Marton Genetics”, amely alá felsorakoztattuk legkiválóbb termékeinket, s a piaci igényeket szem előtt tartva fejlesztjük a márkacsaládot; évről-évre folyamatos termékfejlesztéssel és frissülő kínálattal biztosítjuk a gazdálkodók elvárásainak megfelelő, kiváló minőségű vetőmagokat.

Szakértőink, munkatársaink és kereskedő partnereink szívesen állnak az Önök rendelkezésére, és segítenek kiválasztani a gazdaságuknak legjobban megfelelő termékeket.

… együtt értéket teremtünk…